+31(0)561-615364

7 dagen p/w, van 8.00-22.00 uur!

Tourists rated Friesland Travel 3.8 out of 5 stars. Based on 9 Reviews

Groepreis 9 Personen by Vonk on 10/03/2016

Geachte mevrouw, mijnheeer, Niets dan lof over de organisatie, in beide hotels werden we met open armen ontvangen en de maaltijden waren prima geregeld. Het heeft waarschijnlijk veel moeite gekost zo eind september nog een zomers weekend te regelen, maar het was perfect gelukt. Nogmaals dank, Met vriendelijke groet,

Groepsreis by W. Verlinden on 09/20/2016

4-9 September 2016 Dag, Ik meen dat ik je namens de ganse groep mag meedelen dat we vorige week heerlijk gefietst hebben in jullie mooie Friesland. Niet alleen het schitterende weer heeft hiertoe bijgedragen, maar evenzeer de goede organisatie (hotels, parcours ...). We danken u hiervoor van harte . Vriendelijke groeten

Erg prettig by P. en E Wolfraad-Cuijk on 09/20/2016

Hallo, Inmiddels alweer een maand terug van een mooie week in Friesland! Toch nog even onze “ervaringen” met de door ons gehuurde E-bikes. Wij hebben erg prettig gefietst. Aan de fietsen heeft het zeker niet gelegen..! Eén keertje moeten bellen omdat de accu steeds “uit viel”, maar dat was met jullie telefonische aanwijzingen al snel opgelost! Zoals gezegd, op de fietsen geen op- of aanmerkingen. De ene fiets was duidelijk wat “luxer” dan de andere, maar qua gebruik vergelijkbaar (we konden elkaar in ieder geval “goed bij houden” J. Het grootste deel van de routes gefietst in stand 1 of 2; een enkele keer eens in 3 (natuurlijk hebben we de rest ook “uitgeprobeerd”) Afstanden tot zo’n 80 kilometer zonder problemen met een volle accu kunnen fietsen. Verder onze complimenten voor het arrangement: Prima logeeraccommodaties geregeld (hotels – B&B) met een goed ontbijt en mogelijkheden voor de avondmaaltijd. Natuurlijk waren er onderling wat verschillen, maar in het algemeen zeer tevreden! Onze favoriet deze week was Hotel De Posthoorn in Dokkum. Prettig verrast op de laatste dag in het Hajé Hotel in Joure (ons start- en eindpunt), met een erg luxe kamer (kamer op de eerste avond was veel eenvoudiger (wat gedateerd, maar ook netjes..)). Wij kijken terug op een fijne week, en willen in de toekomst zeker onze vakantie nog eens op deze manier invullen, maar dan op een andere mooie plek in Nederland (Waddeneilanden?) Hartelijke groet,

Vielen dank by M. Stranz on 09/20/2016

vielen Dank für die doch recht guten Hotels die Sie für uns ausgesucht haben. Wir hatten eine sehr schöne Radtour durch Friesland und Alle waren sehr zufrieden. Denn auch das Wetter und der Wind haben mitgespielt. Die Sonne schien und es war nur Einmal Gegenwind. Nochmals vielen Dank und viele Grüße

Heel tevreden by J. Pyfferoen on 09/20/2016

Beste, We zijn heel tevreden over onze reis naar Friesland 7-daagse hotel + zeilboot vakantie Friese meren. Er waren 2 dagen zeilinstructie bij, maar wij hebben zelf nog extra dagen zeilinstructeur bijgeboekt om ons zelfvertrouwen met de boot te vergroten. De firma Ottenhomeheeg heeft ons voortreffelijk geholpen. We hadden ook 2 schitterende zeilinstructeurs Jeroen en Robert. We zijn zeer onder de indruk van de vriendelijkheid van de Friese mensen overal en de netheid. We hadden ook zo'n voordeelkaart Fries voordeel bekomen in ons arrangement, maar daar zagen de handelaars ons niet graag mee komen. Ze zeggen dat die actie van 3 tot 6 jaar geleden was. Daarom hebben we die kaart niet meer durven tonen. Op de krantjes die je overal vindt "Friesland Holland newspapermap" staan de stadjes Harich en Oudega op de binnenste grote kaart 2 keer vermeld en dat is verwarrend voor de toerist. We komen zeker nog terug naar Friesland. Met vriendelijke groeten,

Prachtige dagen by J. Verdegaal on 05/26/2016

Wij hebben een paar prachtige fietsdagen gehad van 7 tot en met 11 mei. Jullie hebben het goed voor ons geregeld. Wij hebben heerlijk gelogeerd en gegeten in de door jullie gereserveerde hotels. Vooral de Kening State in Franeker verdient een dikke pluim. Een geweldig ontvangst, een mooie kamer, lekker eten, vriendelijke mensen en een mooi zorghotel. Kortom, wij hebben genoten van alles en hadden ook nog prachtig weer. Bij elkaar ongeveer 300 km gefietst in de 4 dagen Elfsteden. Het was wel pittig, maar een geweldige ervaring. Hierbij reuze bedankt namens ons vieren!

e-bike testdagen by de Goede-Hiensch on 10/12/2015

Ik wil u graag melden dat we werkelijk fantastische dagen hebben gehad. Een bijzonder leuk en goed georganiseerd arrangement. Complimenten dus voor u en uw organisatie, en ook voor hotel Van der Valk. Niets dan goeds! Op elk gebied. We waren overigens blij dat we overgeboekt hadden naar Van der Valk. Mooie grote kamer, fantastisch ontbijt en diner. Daar zouden we een volgende keer weer voor kiezen, zonder het andere hotel overigens te kennen. Ook de e-bikes waren helemaal prima! De Trek viel voor ons alle vier af. De andere fietsen waren allemaal goed. De Batavus Stream heeft wat veel lawaai en in de hoge ondersteuning fietste hij wat onregelmatig. Alsof je steeds even een duwtje in de rug kreeg. We waren allemaal het positiefst over De Gazelle Orange C8, die fietst bijzonder licht. En over de Genova E-Go, volgens mij (achteraf gezien, dat wisten we niet) de laagst geprijsde fiets die we uitgeprobeerd hebben. Goede zit, fietst lekker licht, walkassist, 5 standen ondersteuning. Minpuntjes: de display met beperkte (echt te weinig) informatie, en de motor in het voorwiel. Maar we gaan ons op deze laatste twee verder oriënteren. De Elfstedeneditie was trouwens ook prima. Opvallendste pluspunten: de enorme actieradius, en het overzicht van de resterende actieradius in elke mate van ondersteuning. Maar wij begrepen van internet dat deze fiets alleen in Wolvega eo wordt geleverd. Vanuit Ede is dat niet praktisch. Nog 1 aandachtspuntje: de remmen van fiets nr 82 (Genova E-GO) moeten worden bijgesteld. Die deden bijna niets. Verder niets dan lof. Hartelijk dank voor de feilloze organisatie, en tot een volgende keer!

3/4 oktober by Cornelissen on 10/07/2015

Het waren twee leuke dagen met mooie fietstochten. De eerste dag beviel ons de Batavus met Bosch midden motor het beste. Was een mooie dag met heel veel mooie uitzichten en zon. Dag twee begon zeer mistig en de twee fietsen voldeden niet aan onze wensen. De gazelle had een te zwak frame en een impuls middenmotor die reed niet prettig en onstabiel. De Koga was een stevige fiets maar had een moeilijk schakelsysteem en ook een impuls middenmoter merk Yamaha. Deze voldeed dus niet. Dit zijn onze bevindingen.

e-bike testdagen by Hiensch on 10/07/2015

Wij hebben genoten van het weekendarrangement. Het weer zat geweldig mee, en alles was uitstekend georganiseerd. Veel dank daarvoor! Hotel (VdValk), diner, ontbijt: top! Organisatie van het weekend: top! Fietsen: top! De fietsen die mij het beste bevielen: de Gazelle Orange C8 en de Batavus Genova (met walk-assist).

Friesland Holland Travel is ranked 3.8 out of 5. Based on 9 user reviews.